Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lövbiffsgratäng med grönmögelost

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott till pasta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg det strimlade köttet i en bunke med soja, kalvfond och vitlök. Salta lite. Låt marinera 15 minuter.
  2. Fräs purjolök, champinjoner och paprika i en stekpanna med smör. Lägg över i en smord ugnssäker form. Fördela kött och marinad ovanpå.
  3. Koka en sås av grädde, idealmjöl och ädelost. Krydda med timjan och svartpeppar. Rör om och låt koka 3 minuter.
  4. Häll såsen över köttet och tillaga i mitten av ugnen ca 15 minuter i 225º.
  5. Servera med kokt pasta.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • catarina68 29 maj 2009

    Jättegott! Och så lättlagat...en ny klar favorit!

  • elska 1 februari 2011

    En av mina favoriter! Helt klart en 5-poägare. Suverän med färsk pasta till.

  • gittis111 3 juni 2011

    Ja den här har jag lagat ett antal gånger Den är supergod mycket godare mat får man leta efter =D

  • hagelskuren 1 december 2012

    detta blir helt klart en favorit.Både familjen och gäster har gillat den.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.