Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lottas fredagskotlett med bacon, aprikos och örter

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Frukt, bacon och örter gör vanliga fläskkotletter till en kalasgod fredagsrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hetta upp oljan i en stekpanna. Bryn kotletterna ca 2 min på varje sida. Salta och peppra. Tärna baconet och låt det fräsa med.
  2. Skala och finhacka vitlöken. Strö över vitlök och smula över timjan och rosmarin. Tillsätt aprikoserna och fräs ca 1 minut.
  3. Häll över buljongen och fruktspadet. Efterstek under lock ca 5 min.
  4. Garnera med rosmarinkvistar. Servera med ris, potatseller couscous.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.