Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lussekatter

 
  • Serverar: 45 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Smält fettet. Tillsätt vattnet. Smula ner jästen i en skål och häll över degvätskan. Tillsätt sirap, salt och vetemjöl (spara lite till utbakningen). Arbeta ihop degen tills den släpper bunken. Låg degen jäsa övertäckt i ca 40 minuter. Baka ut som lussekatter. Garnera med russin (som trycks ned hårt). Pensla bullarna med ägg, och grädda bullarna i 250 grader i ca 10 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.