Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lyxig kladdkaka

(3 kommentarer)  
Skriv ut

Kladdkaka med små öar av vit choklad, mumsigt gott.

Ingredienser

Instruktioner

Ugn 160 grader. Smält smöret, låt avsvalna. Tillsätt därefter övriga ingredienser, utom chokladen. Smöra och bröa en springform, 24 cm i diam. Häll i smeten, bryt chokladen i cm bitar, och tryck ner i smeten. Gräddas i 24 min. Kakan blir rinnig och behöver därför stå minst en halv dag för att stelna till en härligt kladdig konsistens. Gott att servera till är hallon och en klick grädde.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Lindanemon 26 mars 2008

    Min kommentar från igår är inte med, så jag gör ett nytt försök: Kaongod!!! De vita öarna är som pricken över i... Mums =)

  • marie79 7 september 2008

    Den var jätte god. Ungarna älskade den och har beställt en sån till födelsedags kalaset. Tänkte hotta till den med lite Ganach gord på vit choklad då *mums*

  • EowynUndomiel 8 oktober 2010

    Den kladdigaste kladdkakan jag någonsin bakat, och himmelskt god var den också! 5 stjärnor från mig och alla som fick smaka den!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.