Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lyxig skaldjurstårta med löjrom

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott. I stället för löjrom kan man ta stenbitsrom, inte lika gott men vad gör man om det inte finns något kvar i frysen.

Ingredienser

Instruktioner

Rör ihop crème fraiche och ma­jonnäs. Skala och hacka äggen. Hacka räkor och crabsticks. Vänd ihop och smaka av med salt och peppar. Ställ kallt fram tills tårtan ska läggas ihop. Fördela fyllningen över ena brö­det och täck med det andra. Låt stå kallt ett par timmar, så tårtan sätter sig. Rör samman crème fraiche och chilisås. Smaka av såsen med salt och peppar. Skala och finhacka äggen. Bred ut crème fraiche över och på sidorna av tårtan. Lägg en rand av hackade ägg i mitten. Fördela kräftstjärtar i en rad, på varje sida om äggen. Toppa med löjrom i små klickar ovanpå äggen. Dekorera sidorna med klippt krasse och toppa med små dillvippor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.