- Serverar: 4-6 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
En jättegod vegetarisk lasagne som jag hittade för ett par år sedan i Risentas "Lilla bönboken". Getosten kan bytas mot feta ost .
Instruktioner
- Skär spenatblocket i stora bitar. Blanda med minifraiche, smulad getost, ½ tsk salt, muskot och nymald svartpeppar.
Blanda samman krossade tomater, basilikan och 1 tsk salt.
- Smörj en lasagneform.
- Börja med en bottenskyla tomatkross, täck med lasagneplattor. Bred ut 1/3 av spenatblandningen och 1 dl linser samt en liten skvätt tomatkross. Upprepa två gånger.
Avsluta med lasagneplattor och ett rejält lager tomatkross.
- Grädda i ugn 225 grader ca 25-30 min.
Låt stå och samla smak ca 15 min före servering.
Publicerat den
10 september 2009
Liknande recept
Skriv kommentar