Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Magra biffar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Blanda köttet med senap, salt och vitpeppar. Tillsätt kapris och purjolök och späd med vatten. Arbeta färsen smidig. Bryn matfett i en stor stekpanna och klicka ut färsen direkt i pannan till åtta biffar. Forma dem med stekspaden och vänd dem när de fått fin färg. Beräkna två minuter stektid på varje sida. Biffarna ska helst inte vara helt genomstekta.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • flabban 21 september 2011

    Mycket goda men lite torra, så nästa gång ska jag använda blandfärs.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.