Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Majsbröd - Cornbread

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Vill du bjuda på ett annorlunda matbröd. Då är det här receptet för dig...

Ingredienser

Instruktioner

Ugn 230 grader. Vispa ihop ägg och mjölk. Blanda sedan i resterande ingredienser, som först blandats samman. Häll i muffinsformar. Grädda i ca 10 - 15. Serveras rykande heta med smör. Saknar du muffinsplåt så går det att göra en 20 cm fyrkantig kaka och lägga i en stor form med höga kanter. Dela sedan brödet i mindre portionsbitar när det är färdigt.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • doria 11 november 2008

    Very good and eaisy.Thank you.Mrs C,just the way we do it in Barbados.

  • Maja75 3 december 2008

    Jag testade att göra i en fyrkantig panna, men mina blev inte bra... De jäste inte tillräckligt. Ska testa i muffinsformar nästa gång!

  • Lennart_58 9 november 2009

    Jag bara älskar majsbröd i alla de former, en tid sen jag (vi) bakade dem, men kommentarerna har inte "tagit". Nu funkar det. 5p o ett stort tack.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.