Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Majsplättar med gräddfil

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ost och majs förhöjer smaken på plättarna. Variera gärna skinkan med rökt lax.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda mjöl, bakpulver och salt i en bunke. Tillsätt ägg, gräddfil, ost, majs och rapsolja. Rör till en jämn smet. Låt smeten svälla en stund.
  2. Stek plättar i lite smör i plättlagg eller stekpanna ca 2 minuter per sida.
  3. Servera plättarna med skinka, gräddfil och gräslök.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.