Instruktioner
1. Blanda mjöl, salt, florsocker och vaniljsocker.
2. Smula ned smöret i blandningen.
3. Tillsätt äggen och knåda samman till en deg.
4. Täck degen med plastfolie och lägg i kyl minst en timme.
5. Knåda degen lätt och tryck ut den i smord springform, ca 24 cm diameter.
6. Sätt ugnen på 175 grader.
7. Rosta mandelsplitter någon minut i torr stekpanna.
8. Vispa samman honung, ägg, smör, vaniljsocker och rivet apelsingskal.
9. Tillsätt mandel och valnötter.
10. Häll fyllningen i pajformen.
11. Grädda i 175 grader i 30 - 40 min.
12. Låt kakan kallna helt, gärna i kylen innan servering.
13. Servera gärna kakan med en klick Vispad grädde.
Tips: Prova att byta ut apelsinskal mot 2 tsk Dr. Oetker Pepparkakskryddor!