Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mandelgodis med fikon

 
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 1 dag 30 minuter
Skriv ut

Recept på julgodis kan man aldrig få för många av!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka fikonen och låt dem ligga och dra i konjaken över natten.
  2. Skålla och skala mandeln. Smält chokladen i micron eller vattenbad. Riv mandelmassan, blanda den med fikon och konjak till en deg.
  3. Rulla ca 20 stycken bollar av degen och platta till dem med tummen. Pensla med den smälta chokladen och lägg en mandel på varje bit.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.