Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mango Kir

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Läskande dryck som kan göras med eller utan ingefära. Servera gärna i höga smala glas. Garnera med drinkpinne eller färsk frukt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kör mangopuré och ingefära i matberedare eller mixer tillsammans med isen.
  2. Fyll varje glas till hälften med blandningen och fyll på med mousserande vin.
  3. Alkoholfritt alternativ: Byt ut det mousserande vinet mot någon alkoholfri cider som inte är så söt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.