Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mango- och citronsoda

 
Skriv ut

Hemmagjord soda med hjälp av kolsyremaskin.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka mangon. Pressa citronen. Häll ner alla ingredienser - förutom det kolsyrade vattnet och isen - i en kastrull. Låt koka upp.
  2. Sänk värmen. Låt sjuda i ca 10 minuter.
  3. Häll blandningen genom en sil. Rör runt så att all juice pressas ut. Släng fruktköttet. Låt svalna.
  4. Toppa med kolsyrat vatten och is.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.