Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mangochutney-kola med vit choklad

 
  • Serverar: 35 portioner
Skriv ut

Mycket goda och annorlunda kolor där sötman möter hettan. Resultatet blir i mitt tycke perfekt sega kolor som smälter i munnen.

Ingredienser

Instruktioner

Smält smöret i en kastrull. Tillsätt socker, grädde, sirap, mangochutney och salt. Koka upp tills termometern visar 130 grader. Rör om ofta då mango chutneyn gör att kolan lätt bränner fast. Ta kastrullen från värmen. Tillsätt den hackade chokladen och rör om tills den smält. Klicka i smeten i ischokladformar och låt stelna

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.