Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mangomousse med avokado

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Små trevliga glas med len mousse som passar ypperligt till räkor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att tina djupfryst mango. Lägg gelatinbladen i blöt i rikligt med kallt vatten och vispa grädden. Mixa mangon. Värm citronsaften i en kastrull och låt gelatinet smälta i saften under omrörning.
  2. Vispa ner blandningen i mangopurén. Vänd ner hälften av grädden. Mixa avokadoköttet med limesaft, vänd ner resten av grädden. Smaka av med salt och peppar.
  3. Fördela hälften av mangomoussen i 8 små glas och låt stå kallt 10 minuter. Fördela avokadokrämen ovanpå och låt stå kallt ytterligare 10 minuter. Avsluta med resten av mangomoussen och låt glasen stå kallt 1 timme, gärna längre.
  4. Skala räkorna. Garnera med dem och citronklyftor vid servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.