Små trevliga glas med len mousse som passar ypperligt till räkor.
Instruktioner
- Börja med att tina djupfryst mango.
Lägg gelatinbladen i blöt i rikligt med kallt vatten och vispa grädden.
Mixa mangon. Värm citronsaften i en kastrull och låt gelatinet smälta i saften under omrörning.
- Vispa ner blandningen i mangopurén. Vänd ner hälften av grädden.
Mixa avokadoköttet med limesaft, vänd ner resten av grädden. Smaka av med salt och peppar.
- Fördela hälften av mangomoussen i 8 små glas och låt stå kallt 10 minuter. Fördela avokadokrämen ovanpå och låt stå kallt ytterligare 10 minuter.
Avsluta med resten av mangomoussen och låt glasen stå kallt 1 timme, gärna längre.
- Skala räkorna. Garnera med dem och citronklyftor vid servering.
Publicerat den
27 juli 2010
Liknande recept
Skriv kommentar