- Serverar: 4-6 portioner
- Tid: 20 minuter
Skriv ut
Passar perfekt till grillad kyckling eller annat ljust kött. Lättlagat och lätt att ändra till personlig hetta för en trevlig grillkväll! Ett verkligt favoritrecept!
Instruktioner
- Finhacka och blanda frukt och grönsakerna i en skål. Dela, kärna ur, ta bort strängarna och finhacka chilin. Pressa vitlöksklyftorna och skala och finriv ingefäran.
- Blanda alla ingredienserna till dressingen. Rör om, provsmaka, smaka av med salt och grovmald svartpeppar och strösocker.
- Låt salsan stå och mogna i minst 1-2 timmar i skafferiet men hellre över natten i kylskåpet.
- Man kan även göra den här salsan med bara persikor/nektariner i stället för mango eller med nektariner + ananas. Har även lagt till 2 kiwifrukter & 1 dl majs för en lite matigare variant.
Publicerat den
28 juni 2010
Liknande recept
Skriv kommentar