Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Maräng- och chokladspindlar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 15 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Dekorera en maräng så det blir en spindel.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg marängerna på ett bakplåtspapper.
  2. Koka upp vatten i en kastrull och lägg en djup tallrik eller skål som ett lock över. Bryt chokladen i bitar och lägg dom i tallriken. Låt vattnet sjuda tills chokladen är smält, eller ställ in tallriken i micron med choklad i, sätt på full effekt tills det smält, ca 1 min.
  3. Häll chokladen i en kraftig plastpåse och klipp av ett litet hörn på påsen eller använd en sprits. Spritsa ögon och spindelben. Gör inte benen för smala, annars blir de svåra att lossa från papperet.
  4. Låt stå och stelna.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • ettmod 19 augusti 2012

    söta

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.