Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marängmums med blåbärsgrädde

 
Skriv ut

Har ej testat, men verkar vara nåt för mig som älskar blåbär.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 250 grader.
  2. Vispa äggvi­torna till hårt skum. Vispa i socker, bakpulver och salt. Klicka ut marängen i mazarinformar av papper. Gör en grop i klicken, för fyll­ningen.
  3. Sätt in marängerna i ugnen och stäng genast av värmen. Låt marängerna stå och stelna i minst 3 timmar, gärna över natten.
  4. Vispa grädden, blanda med socker och blåbär. Fyll formarna med blåbärsgrädden. Garnera med citronmeliss.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.