Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marängpäron med vinbärssås

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Har ännu inte prövat denna

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt päronhalvorna rinna av riktigt väl. Lägg dem sedan med den kupiga sidan uppåt på ett ugnssäkert fat. Badda päronen torra med hushållspapper.
  2. Vispa vitor och socker till en styv, seg massa som klickas över päronen. Sätt fatet i ugnen strax innan efterrätten ska serveras, tills marängen fått lite färg.
  3. Ugn 200 grader. Det bränns lätt - så stanna vid ugnen och passa noga.
  4. Kör de halvtinade bären i matberedaren med kniven monterad. Servera den kalla såsen till de varma päronen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.