Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marinas kalvfärs- och myntabullar med kikärtssallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Stek gärna ett prov och smaka av färsen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt brödet svälla med vattnet i en skål ca 10 min. Blanda ner färsen och ägget. Tillsätt lök, vitlök, salt, persilja och mynta. Forma till stora köttbullar.
  2. Bryn köttbullarna runt om i smör i en stekpanna och efterstek ca 5 min under lock.
  3. Skölj och låt kikärterna rinna av i ett durkslag. Blanda kikärter, couscous, citronsaft och persilja. Skala och finhacka rödlöken. Skär tomaterna i små tärningar. Vänd ner lök och tomater. Smaka av med salt, peppar och några droppar olivolja.
  4. Smaksättyoghurten med vitlök, salt och peppar och servera till kalvfärsbullarna och salladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.