Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skaldjurspaj Marinara

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Härligt god paj, passar utmärkt som tillbehör på kräftskivan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tryck ut smördegen i en pajform, skär bort överflödet. Ansa och tina svampen, tina sparris och skaldjur. Fräs svampen i lite matfett tills vattnet kokat in, tillsätt lite mer matfett och pressad vitlök. Fräs i ytterligare några minuter. Tillsätt den väl avrunna sparrisen och låt den fräsa med någon minut. Fördela svamp, sparris och avrunna skaldjur i pajskalet, strö över riven ost. Vispa samman ägg, grädde, mjölk, salt och peppar. Häll det över skaldjuren.
  2. Grädda mitt i ugnen till äggstanningen stelnat och pajen fått fin färg. Ca 25 minuter i 200 grader.
  3. Har använt en påse djupfrysta skaldjur Marina Mix 200 g men du kan givetvis byta ut mot egen favorit.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.