Härligt god paj, passar utmärkt som tillbehör på kräftskivan.
Instruktioner
- Tryck ut smördegen i en pajform, skär bort överflödet.
Ansa och tina svampen, tina sparris och skaldjur.
Fräs svampen i lite matfett tills vattnet kokat in, tillsätt lite mer matfett och pressad vitlök.
Fräs i ytterligare några minuter.
Tillsätt den väl avrunna sparrisen och låt den fräsa med någon minut.
Fördela svamp, sparris och avrunna skaldjur i pajskalet, strö över riven ost.
Vispa samman ägg, grädde, mjölk, salt och peppar.
Häll det över skaldjuren.
- Grädda mitt i ugnen till äggstanningen stelnat och pajen fått fin färg. Ca 25 minuter i 200 grader.
- Har använt en påse djupfrysta skaldjur Marina Mix 200 g men du kan givetvis byta ut mot egen favorit.
Publicerat den
20 augusti 2008
Liknande recept
Skriv kommentar