Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skaldjurspaj

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Arbeta samman ingredienserna till degen och tryck ut i en form med löstagbar kant. Nagga. Ställ i kylskåp i minst 30 minuter.
  2. Vispa samman ägg, grädde, vin och farinsocker. Skala räkorna. Ta bort eventuella "ben" i krabban. Skölj och ansa purjolöken. Skär den i tunna ringar. Lägg purjolöks-ringarna i formen. Täck med sparris och räkor.
  3. Blanda ost, krabba och dill i ägg-smeten. Häll smeten i formen och grädda mitt i ugnen i 200° tills fyllningen stelnat. Servera med en fräsch sallad till och ett glas vitt vin.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.