Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marinerad Fläskfilé med salsa

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Hickory glaze är lite rökig i smaken, tillsammans med japansk soja och timjan blir det en spännande marinad till fläskfilén. Salsan är god till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa filéerna från hinnorna och det mesta av fettet. Lägg sedan köttet i en bunke. Vispa ihop ingredienserna till marinaden och häll över filéerna. Låt marinera i ca 4 timmar. Stek köttet gyllenbrunt runtom och efterstek i ugnen på 200 grader ca 20 min. Låt köttet svalna och skiva sedan upp det och lägg på ett serveringsfat. Koka försiktigt upp marinaden och häll över köttet.
  2. Salsa: Häll upp ananasen i ett durkslag och låt vätskan rinna av. Blanda med sweet chilisås och servera till köttet.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.