Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marinerad tonfisk med quinoasallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

GI-recept!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att koka quinoan. Smaka av med salt och peppar.
  2. Häll vattnet av tonfisken och lägg den i en skål. Häll på olja och vinäger och smaka av med salt och peppar. Hacka de färska örterna och tillsätt dem.
  3. Koka bönorna några minuter så att de fortfarande har lite tuggmotstånd. Skär i mindre bitar och blanda med quinoan och ruccolasallad eller salladsskotten.
  4. Blanda kesella och crème fraiche. Tillsätt persillade och smaka av med salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.