Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marinerade melonkulor med sorbet

 
Skriv ut

Mmmmm...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg alla ingredienser till lagen i en kastrull, koka en kvart och kyl den sedan. Skär ut några melonkulor med ett kuljärn och marinera dem några timmar i den kalla lagen, som nu spetsas med Pernod.
  2. Blanda alla ingredienserna till sorbeten i mixer och frys omedelbart i glasmaskin för att behålla all luft som pressats in i mixern.
  3. När sorbeten börjar tjockna, tillsätt en lätt vispad äggvita och kör färdigt. Förvara sorbeten i frysen, men inte för kallt.
  4. Ta ut den i god tid. Servera den mjuk med de marinerade melonkulorna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.