Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mars muffins

 
  • Serverar: 10-12 portioner
Skriv ut

Jättegoda, tar lite extra tid med toppingen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Topping: Värm upp grädden, får ej kokas. Häll grädden på Mars som är delad i bitar och låt stå en liten stund, rör tills allt är smält. Ställ kallt eller över natten. När muffisarna är klara och avsvalnade så vispa smeten med elvisp till ett fluff och bred på topparna med det.
  2. Muffins: Sätt ugnen på 200 grader. Vispa ägg och socker pösigt, rör i det blandade och torra ingredienserna. Smält smör och tillsätt mjölken i smöret och rör runt, häll i det i smeten och rör om tills allt är blandat.
  3. Klicka ut hälften av smeten i formarna, lägg i några Marsbitar, klicka över resten av smeten i alla formar. Grädda i mitten av ugnen i 12-15 min, tills de är torra inuti.
  4. Låt svalna helt innan topping kommer på. Går att frysa in med topping på.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.