Jättegoda, tar lite extra tid med toppingen.
Instruktioner
- Topping:
Värm upp grädden, får ej kokas. Häll grädden på Mars som är delad i bitar och låt stå en liten stund, rör tills allt är smält. Ställ kallt eller över natten.
När muffisarna är klara och avsvalnade så vispa smeten med elvisp till ett fluff och bred på topparna med det.
- Muffins:
Sätt ugnen på 200 grader. Vispa ägg och socker pösigt, rör i det blandade och torra ingredienserna.
Smält smör och tillsätt mjölken i smöret och rör runt, häll i det i smeten och rör om tills allt är blandat.
- Klicka ut hälften av smeten i formarna, lägg i några Marsbitar, klicka över resten av smeten i alla formar.
Grädda i mitten av ugnen i 12-15 min, tills de är torra inuti.
- Låt svalna helt innan topping kommer på. Går att frysa in med topping på.
Publicerat den
29 april 2008
Liknande recept
Skriv kommentar