Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Maruschkas heta pastasås med bacon

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Man tager vad man haver sa Kajsa Warg och det gjorde jag idag och detta blev resultatet, en välsmakande pastasås med sting!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och riv morötterna, hacka löken och skär tomaterna i små bitar.
  2. Stek svampen i en gryta eller lite större stekpanna. Krydda med lite salt och peppar.
  3. Häll i morötterna, löken och tomaterna och låt fräsa någon minut. Häll i vatten, kalvfond, ostronsås, fisksås och krossade tomater och låt värmas upp igen under omrörning.
  4. Smaksätt med senapen och chilisåsen och låt puttra på lite lägre värme medan du steker bacon i mindre bitar.
  5. Blanda i bacon i pastasåsen. Servera med valfri pasta och färskriven parmesan på toppen och gärna en grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.