Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mascaponecreme med chokladtryffel

(1 kommentar)  
  • Serverar: 5 portioner
  • Tid: 2 timmar 30 minuter
Skriv ut

Denna hade vi som efterrätt vid helgens tjejmiddag. Jättegott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. M.creme: Vispa äggulor och socker poröst. Tillsätt mascarponen och myntan. Vispa grädden hårt. Vänd ner. Fördela i efterrättsglas. Ställ kallt en timme.
  2. Tryffeln: Värm grädden i en kastrull. Bryt sönder chokladen bland ner i grädden. Rör tills den har löst sig. Låt svalna. Häll på över mascapone cremen. Låt stå kallt en timme till.
  3. Lägg på hallon innan servering.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • celice 14 september 2009

    Har gjort denna efterrätt och den var supergod, kommer att göra den många gånger till Celice

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.