Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mascarponecrème med chokladtryffel

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Riktigt gott var det här.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa äggulor och socker vitt och pösigt. Tillsätt mascarpone och mynta och rör till en slät kräm. Vispa grädden styv och vänd ner den. Fördela krämen i glas och ställ dem i kylen i en timma.
  2. Värm grädden i en kastrull. Bryt sönder chokladen och häll den heta grädden över. Rör tills chokladen löst sig. Låt den svalna och häll lite ovanpå myntakrämen. Ställ i kylen i en timma till. Garnera med hallon.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.