Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Matkinas Medelhavsinspirerande sallad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Jättegod och nyttig sallad till maten...

Ingredienser

Instruktioner

Dela granatäpplet och plocka ur alla granatpärlorna, lägg i en skål. Hacka bladpersiljan, tärna rödbetorna, löken och blanda ihop allt tillsammans i skålen, krydda med svartpeppar & salt och skvätt i lite olivolja. Servara salladen till maten klicka på yoghurt och acaciahonung på salladen. Jättegott att ha till en buffe, påskbord, julbord eller till steken, biffarna osv...

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.