Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Matmuffins med feta och aprikoser

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Matiga muffins bakade på majsmjöl. Bra att ha i frysen. Tinar på minuten i mikron.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Hacka aprikoserna. Skär fetaosten i tärningar. Hacka hälften av nötterna grovt.
  2. Blanda vetemjöl, majsmjöl, bakpulver och salt. Vispa ihop ägg, olja och filmjölk eller yoghurt. Häll i mjölblandningen och arbeta snabbt ihop till en tjock smet. Vänd ner aprikoser, fetaost och hackade nötter.
  3. Fördela i muffinsformar. Tryck försiktigt ner några hela nötter i varje muffins. Ställ in i ugnen ca 15 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.