Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Matmuffins med vitlök och bacon

(1 kommentar)  
  • Serverar: 12-24 portioner
Skriv ut

Mumsigt goda matmuffins med vitlöksstekt bacon och vitlöksostfyllning. Oreganon ger som en pizzasmak. Passar perfekt att ta med som picknickmat eftersom att de kan ätas både varma och kalla.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Blanda mjöl, bakpulver och salt i en bunke.
  3. Vispa ägg och gräddfil och rör sedan ner i mjölblandningen, tillsätt även smöret
  4. Stek bacon tärningarna och pressade vitlöksklyftor. Krydda ev. de stekta baconen med oregano.
  5. Häll i det stekta i smeten.
  6. Klicka ut smeten i formar och ha sedan en klick vitlöksost i varje muffin.
  7. Grädda mitt i ugnen i 18-20 min om du gör stora muffins och 12 min om du gör små.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • heididiane 27 september 2012

    Ska smöret smältas i, eller ska det vara rumsvart och röras ut? Låter jättemumsigt :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.