Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mayas klassiska kantarellmacka

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Detta har jag ätit så länge jag kan minnas, åtminstone varje år när man plockar kantareller var det detta som gällde! Och vi håller traditionen igång! :) En riktigt smarrig lunch!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka en lite gul lök. Jag tycker om när det är ganska mycket lök i.
  2. Lägg en liten klick smör i stekpannan. Bryn löken, och lägg sedan i kantarellerna. Salta och peppra. Man måste smaka sig fram. När det "knäpper" i svampen är det klart.
  3. Smöra en skiva limpa och lägg de varma kantarellerna på den och ät direkt!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.