Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mayas päronpaj

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Väldigt enkel och god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225º.
  2. Skär päronen i tunna skivor.
  3. Mät upp mjöl, vanilj- och strösocker i en bunke, lägg i fettet och finfördela det med en gaffel eller fingertopparna till en grynig massa.
  4. Ta hälften av degen och tryck ihop den lite mer, tryck sedan ut den i botten av en pajform.
  5. Lägg i päronen i botten, smula över resterande pajdeg.
  6. Grädda ca 30-40 minuter tills pajen har fått fin färg (näst nedersta falsen).
  7. Servera med en klick vaniljvisp.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.