Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mazarinkakor

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

De här är också jätte goda

Ingredienser

Instruktioner

Blanda snabbt samman ingredienserna till mördegen Klappa ut degen med mjölad hand så den täcker botten i en smord långpanna (30 gånger 40 cm) och går upp ca 1 cm på kanten. Vispa ägg och socker pösigt till fyllningen. Tillsätt den skållade och malda mandeln och det smälta avsvalnande margarinet. Häll fyllningen i formen med mördegen. Grädda i 200 grader ca 20 min Sikta över florsocker när kakan har svalnat och skär den i lagom bitar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.