Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Melonsallad med granatäpple

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En fräsch fruktsallad gör alltid succé.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka ihop vatten, ingefära och honung cirka 3 minuter under lock. Ta kastrullen från värmen och tillsätt mynta och limesaft. Låt lagen kallna.
  2. Skala och kärna ur melonen, dela persikorna och ta ur kärnorna. Skär frukten i bitar och lägg den i en skål.
  3. Sila den kalla lagen över frukten. Låt fruktsalladen marinera en stund i kylen. Blanda försiktigt någon gång under tiden.
  4. Gröp ur granatäpplenas kärnor, till exempel med skaftet på en sked. Plocka bort de vita hinnorna. Strö kärnorna över fruktsalladen och garnera med myntablad. Servera med en klick grekisk yoghurt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.