Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mexikansk biff

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mustig kötträtt som sätter sprätt på smaklökarna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bulta ut köttet lätt med handen. Bryn smöret och stek biffarna fastigt 1-2 minuter på var sida. Krydda med salt och peppar. Lägg upp biffarna direkt på varma tallrikar och fördela råa lökringar och strimlor av paprika ovanpå. Häll på lite chilisås och strö rikligt med parmesanost över.
  2. Lök och paprika kan fräsas mjuka i lite matfett innan de läggs på biffarna, om du inte tycker om rå lök.
  3. Servera med pommes frites eller stekt potatis och en sallad eller pain riche, smör och tomatsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.