Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mexikansk zucchinisoppa med mandel och vanilj

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En otroligt god soppa med annorlunda smakkombinationer som är klockrena ihop!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och finhacka löken och vitlöken. Fräs den mjuk i lite olja på medelvärme. Riv zucchinin grovt. Kärna ur och finhacka chilin. Tillsätt tillsammans med spiskummin och fräs i en minut.
  2. Häll på buljong och vatten och koka i ca 10 minuter. Tillsätt ärterna och mandelmjölet och mixa. Sila soppan om det blir skalbitar. Koka upp och smaka av med limesaft, vanilj, salt och peppar.
  3. Servera soppan med riven ost, rostade pumpafrön, gräddfil och färsk koriander.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.