Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mias höstgryta med trattkantareller

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God smal mat.

Ingredienser

Instruktioner

1. Skala och skär löken i klyftor och morötter samt köttet i stora bitar. Bryn lök och kött i olivolja. 2. Häll på vatten, buljong, morotsbitar och alla kryddor utom persiljan. Låt koka 45 minuter eller tills köttet har blivit mört. 3. Koka råriset enligt beskrivningen på paketet. Fräs också trattkantarellerna i lite olivolja. Krydda med salt och peppar och ställ åt sidan. 4. Lägg trattkantarellerna i grytan och låt koka i 5 minuter. Späd eventuellt med vatten eller red av med maizena så att grytan blir som du vill ha den. 5. Servera med råris och rårörda lingon.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.