Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Middagsomelett med skinka

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Perfekt till en lunch, eller om man vill ha något lättare till middag.

Ingredienser

Instruktioner

Vispa ägg, vatten, salt peppar, ost och perilja, men bara så mycket att allt blandar sig. Strimla skinkan. Fräs den lätt i matfettet i en stekpanna. Häll i äggsmeten och rör med gaffel så att lös äggsmet rinner mot botten stelnar men ännu är en aning krämig. Servera med grovt rågbröd och en råkostsallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.