Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Min egen saftiga kyckling sallad

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Gjorde denna rätt för att ha något gott, men inte så tung mat, när vi väntade för att titta på Melodifestivalen. Den blev så god att man kunde sluka mer än vad som var tänkt.

Ingredienser

Instruktioner

Stek kycklingfileerna, gärna i en gryta med lock för att få behålla saftigheten. Krydda med salt, peppar, chilipulver eller annan populär smak. Dela ananas-ringarna i mindre bitar. Gurkan skäres i mindre bitar. Skölj salladen och blanda i. Melonen tog jag ut med kuljärn.Hacka det mesta av rödlöken fint och återstående i tunna skivor. Slå i de avrunna majskornen, d delade körsbärstomaterna och den skurna spetspaprikan i bitar efter tycke och smak. Sätt in i kylen några timmar så att smakerna hinner gifta ihop sig och bli riktigt saftigt och gott. Såsen röres också ihop i god tid. Vill du ha bröd till får det gärna vara rostat. Ät och njut.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.