Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Min smörgåstårta

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Gotta =0)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll grädden i en bunke. Blanda i majonäsen och rör om. Blanda i lite mer än halva hackade gurkan och rör om. Blanda i tonfisken och rör om. Dela leverpastejen i små bitar så blir de lättare att "mosa" den i smeten med de andra. Ha sedan i och rör om. Hacka löken i små bitar och blanda i.
  2. Rör om tills de blir en smet med lagom konsistens och den är bra blandad. Lägg ett bröd med botten uppåt och ha på smet i ett ganska tjockt lager så de täcker hela. Lägg ett till bröd på och gör samma sak. Lägg på "locket" och ha på lite lite smet på de så de inte blir så torrt.
  3. Garneringen är valfri men jag brukar ha Gurka, tomat, räkor, ägg. lite dill och citron. Är de en tårta till mamma så ska de vara rom på men de gillar inte jag så de skippar jag =0)
  4. Hoppas de blir gott!!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.