Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mina Enchiladas

 
  • Serverar: 2-4 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Enkelt och gott!!! Receptet på såsen är hämtat från en vegetarisk variant av enchiladas från Old El Paso men vi har valt att använda köttfärs i våra enchiladas! Bönor eller majs är ett sätt att dryga ut färsen. Väljer man inte att dryga ut färsen så räcker den inte till 8 st! Bra att veta är att såsen kan se mycket ut men det behövs då tortillan suger upp den! Lycka till och smaklig måltid!

Ingredienser

Instruktioner

Bryn färsen och tillsätt krydorna enligt påsens beskrivning. Tillsätt bönor eller majs (valfritt) Fördela blandningen över tortillabröden. Rulla ihop och lägg dem med skarven ned i en smord, eldfast form. Sås: Blanda alla ingredienser till enchiladasåsen, utom gräddfil och oliver, i en kastrull. Låt koka utan lock ca 10 min. Rör ner gräddfil och oliver i såsen och häll den över tortillabröden i formen. Strö över ost och gratinera i ca 15 min i 225 grader. Servera med grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.