Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Minipajer med ädelost

 
  • Serverar: 16 portioner
Skriv ut

Små i storleken, men helt fullvuxna i smaken! Med söta körsbärstomater och ädelost är fyllningen en fullträff.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka samman smör och mjöl till en grynig massa.
  2. Tillsätt Kesella och arbeta snabbt ihop degen.
  3. Kavla eller tryk ut degen i 16 engångsaluminiumformar..
  4. Låt formarna stå i kylen minst 30 min.
  5. Sätt ugnen på 225 grader.
  6. Dela tomaterna i halvor.
  7. Vispa ihop ägg, grädde, salt och peppar.
  8. Lägg ost och solrosfrö i formarna och häll på äggstanningen.
  9. Lägg en tomathalva i varje form.
  10. Grädda i mitten av ugnen i 18-20 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.