Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mintchokladmuffins med päron

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

En muffinsvariant av det mintchokladtäckta päronet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°C. Smält margarinet, ta bort från plattan. Blanda i 1-3 mintplattor som får smälta. Vispa ägg och socker pösigt. Tillsätt de torra ingredienserna, och till sist margarinchokladen och rör försiktigt.
  2. Fördela i formar (inte mer än 3/4) och lägg en halv mintchokladplatta på varje muffin. Grädda mitt i ugnen i 9-11 min (de ska vara kladdiga!). Ta ut, låt svalna och fördela lite hackat päron på. Ätes varma.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.