Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mitt favoritbröd

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Lättbakat och väldigt gott...

Ingredienser

Instruktioner

Dag 1 1 dl russin 1 dl solrosfrö 1 dl linfrö 1 dl rågmjöl 1 dl havreflingor el. rågmjölsflingor 2 dl lingonsylt 30g salt brödkryddor 5 dl vatten Blanda ingredienserna - låt stå 8 - 12 timmar Dag 2 16 dl Vetemjöl 2 pkt torrjäst (a´50g) 5 dl varmt vatten Koka upp vattnet o blanda det i degen från dag 1. Blanda mjöl, jäst och sedan degen. Lägg i 2 smorda formar grädda i 200 g 50-60 min...

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.