Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mjölkfria kalljästa havrebullar.

 
  • Serverar: 16 portioner
Skriv ut

Goda bullar som förbereds kvällen innan.

Ingredienser

Instruktioner

Lös jästen i lite av vätskan. Tillsätt resten av vätskan, salt, olja, honung och havregryn. Blanda i vetemjöl tills degen fått en smidig konsistens. Dela degen i 16 bitar och rulla jämna bullar. Låt dem jäsa i kylen över natten. Grädda i 225 grader ca 10-12 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.