Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mjuk lingonpepparkaka

 
  • Tid: 55 minuter
Skriv ut

Denna ska prova i sommar

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt på ugnen. Rör margarinet mjukt med de båda sockersorterna. Tillsätt äggen, ett i taget. Rör ner crème fraiche och lingonsylt. Mät upp vetemjölet och blanda väl med bakpulver och kryddorna. Rör ner detta väl i smeten. Om smeten känns tunn - lägg till 2-3 msk vetemjöl.
  2. Smöra och bröa formen och klicka i smeten. Släta till ytan och grädda på nedersta falsen 50-55 minuter. Känn med sticka att smeten stannat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.