Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mjuk pepparkaka

(1 kommentar)  
  • Serverar: 15 portioner
  • Tid: 55 minuter
Skriv ut

Låt gärna kakan mogna till nästa dag för bästa smak

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Sätt ugnen på 200 grader. Smörj och bröa en avlång 1 1/2 -liters form. Vispa ägg och socker pösigt. 2. Tillsätt lingonsylt, grädde och smör. Blanda varsamt. 3. Blanda mjöl och bakpulver samt kryddor. Sikta ner blandningen och rör tills allt är blandat. Häll smeten i formen. 4. Grädda kakan i nedre delen av ugnen c:a 40 min tills den är torr när du provar med en sticka. Låt kakan svalna i formen innan den stjälps upp
  2. Saftig och god

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Elis 16 februari 2008

    Denna är så supergod.Slår alla andra mjuka pepparkakor lätt!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.