Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mjuk pepparkaka

(1 kommentar)  
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Annorlunda och mycket god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Smält smör låt det svalna. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda ner mjölken. Blanda mjöl, bakpulver och pepparkakskryddorna och rör ner det i i smeten. Rör till sist ner matfettet. Bred ut i en välsmord långpanna, och placera den mitt ugnen ca. 15 minuter.
  2. Blanda ingredienserna till glasyren. Bred det på den kalla kakan. Strö till sist på chokladströssel eller rivet citronskal.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mamof4 3 december 2012

    Riktigt God blev den!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.